Leave your comments here, or underneath the post, or in the Guestbook!


Free shoutbox @ ShoutMix

2 Dec 2006

Schandaal om Rabobank! (Nederlands)

Hier gaat het om een interessante informatie voor alle uitwisselings studenten buiten het gebiet van de EU (Europeese Unie): Met ingang van 1 januari 2007 is het niet meer mogelijk om met je RABO pasje gratis andere valutas dan de Euro van je rekening te pinnen. Dat betekent dus, dat het voor mensen in Taiwan of der VR China (of ergens anders) veel minder makkelijk wordt om geld vanuit Europa naar hun tijdelijke heimat te sturen.
De Rabobank geeft aan, dat er te veel gebruik van de klanten van gemaakt werdt en dat de kosten voor de bank te hoog zijn. (ik dacht al dat de Leidse uitwisselingsmafia erachter staat, of de Rabo bank heeft het aantal nieuwe eerste jaar sinologie gezien en is nu al bang, dat in 2007 100 mensen een jaar lang iedere dag hun RABO pasje gaan gebruiken)
Nou, nu moeten ook de RABO klanten (net als klanten van andere banken) per transactie minstens 4,50 € betalen...Jammer, jammer, jammer! (bron: een brief van Rabobank aan hun klanten)

December 2 (English)

Even the Easter Bunny in Taibei loves Christmas. That is why the decoration in this shop`s window is making an interesting cross-over of typical elements of Easter and Christmas decoration.
Enjoy pictures number
2

der Weihnachtshase